PrintBooking
Netpublish har en bookingløsningen som er fullt integrert med kredittkortbetaling. Det er en serverbasert løsning, dvs det ikke er noe som skal installeres hos bedriften (men bedriften må ha tilgang til internett). Netpublish tilpasser bookingen og betalingsløsningen for hver bedrift.

Den store fordelen er at vår bookingløsning ligger hos den enkelte bedrift - ikke hos en sentral bookingaktør. Dette betyr at bedriften selv kan velge om det er de vil håndtere all booking selv, eller om de i tillegg også vil være med i en eller flere sentrale bookingfunksjoner.
Dette gjør de enkelte bedrifter i mye større grad uavhengige av sentrale bookingaktører, og dette muliggjør at en større del av verdiskapningen fra reiselivet blir igjen i de lokale bedriftene.

I tillegg til den brukervennlige bookingløsningen får bedriftene en nettbasert betalingsterminal for kredittkort (VISA eller Master) med i løsningen.

 

I Netpublish sin bookingløsning ligger også en kundedatabase og en online betalings- og bookingterminal for å betale ”over disk” med kredittkort (VISA eller Master). Dersom kunden har betalt et depositum da han booket overnatting vil dette bli trukket automatisk fra sluttfakturaen av bookingløsningen. Bookingløsningen genererer automatisk statistikken over nasjonalitet blant overnattingsgjestene som bedriftene må sende inn.